Urakkamaailma

”Kaupunki: Helsinki

Todella hyvällä hinta-laatusuhteella ja nopealla aikataululla suoritettu työ! ”

”Kaupunki: Vantaa

Uudenmaan kiinteistöapu Oy teki remonttimme huolella ja asiantuntevasti. Kaikki tapahtui ajallaan ja sovitun mukaisesti. Olimme itse pois remontin tieltä ja oli iloinen yllätys saada kuva tehdystä työstä heti remontin jälkeen. ”

”Kaupunki: Espoo

Nopea ja hinta kohdillaan. Ystävällistä palvelua. Suosittelen! ”

”Kaupunki: Helsinki

Oltiin sovittu että työ tehdään noin parin viikon sisään. Tulin ensimmäisellä viikolla työmatkalta ja herrasmiehet olivat käyneet jo tekemässä työn. Mahtavaa. Ja hyvin olivat tehneetkin. Edullinen, mutta hyvä työjälki tuo aina hymyn huulille. Suuri kiitos! ”

”Kaupunki: Helsinki

Erinomainen ja ystävällinen työsuoritus. Pesukone asennettiin kerrasta oikein, vaikka asennuspaikan lattia on todella vino.”

”Kaupunki: Espoo

Saimme Uudenmaan Kiinteistöapu Oy:ltä nopeasti tarjouspyyntöömme (myös ainoa tarjous) Sovimme tarkastuskäynnin, sen jälkeen teimme remonttitilauksen heiltä ja sovimme aikataulusta. Neuvottelu yrittäjän kanssa sujui vaivattomasti ja ammattilaismaisesti, aikataulut pitivät ja jopa hieman alittuivat. Työt tehtiin nopeasti ja sotkuja jälkeen jättämättä. Remontti sujui erittäin hyvin ja lopputulos – uusi pinnoite terassilla – on hyvä. Näillä kokemuksilla voimme suositella yritystä muidenkin käytettäväksi.”

”Kaupunki: Espoo

Hyvä kommunikaatio ja nopeaa toimintaa. Homma sujui kaiken kaikkiaan juuri niin kuin pitääkin.”

”Kaupunki: Espoo

Konetta varten piti hieman muokata kaapistoja. Mukavia kundeja. Viisi tähteä ja papukaija merkki.”

”Kaupunki: Helsinki

Työ tehtiin ajallaan ja hyvällä työmoraalilla. Asiakasta konsultoitiin muutaman detaljin osalta ennenkuin ne toteutettiin. Hinta oli hyvä. Suosittelen varauksetta ja käytän uudestaan kun tarvetta tulee. ”

”Kaupunki: Espoo

Hyvä ammattitaitoinen palvelu ja huokea hinta. Suosittelen ja käytän itse uudestaan! ”

”Kaupunki: Espoo

Tulivat ajallaan ja hoitivat homman nopeasti. Suosittelen.”

Arvostelu / Urakkamaailma